Rating
2.7 - Normaal
Versie
1.0.6.3
Downloads
2 K
Prijs
Gratis
Laatst bijgewerkt op
06-07-2020


Na vele jaren te hebben gewerkt als lerares Engels, besloot ik mijn leservaring te gebruiken voor het ontwikkelen van Engelse taalspellen voor in de klas.
Het gaat om niet-digitale spellen, zoals bordspellen, die ik in heel Europa verkoop.
Een jaar of 4 geleden begon ik tevens te werken als freelance vertaalster, wat me de mogelijkheid biedt, soms op behoorlijk creatieve wijze, met talen te werken - iets wat ik bijzonder graag doe!

"Maak je eigen muziekvideo en wordt een popster!"


Screenshots van Video Star


Hoofdkenmerken van Video Star

 1. App beschrijving: Installeer de nieuwste versie van Video Star op je Android. Het is een bewerkingstool waarmee je de kwaliteit van video's die op de belangrijkste sociale netwerken worden gedeeld, kunt verbeteren en de beschikking krijgt over een brede selectie filters en speciale effecten.
 2. Functies: Met deze tool kun je afbeeldingen en korte video's bewerken die je vervolgens kunt delen. Wat betreft video´s, je kunt audio, filters en allerlei speciale effecten toevoegen, klonen en de video´s bekijken die door anderen worden gedeeld op Video Star.ewerken die kunnen worden gedeeld
 3. Hoe te gebruiken: Video Star is niet beschikbaar in Play Store, dus als je het wilt installeren, moet je een APK downloaden. Ga hiervoor naar het instellingenmenu, klik op "Security" en activeer de optie  "Unknownn sources". Installeer en open de app om een video te maken met alle beschikbare functies.
 4. Controls: De interface van de app is bijzonder gebruiksvriendelijk, zelfs voor jongere gebruikers. Tik om menu-opties te selecteren en schuif met je vinger over het scherm om de instellingen voor filters en speciale effecten aan te passen.
 5. Talen: Engels.
 6. Aanbevelingen: Deze applicatie heeft geen gebruiksbeperkingen en wordt aanbevolen voor Android-gebruikers die graag video's bewerken vanaf hun mobiele apparaat.
 7. Grootte: 11M
 8. Besturingssysteem: Android
 9. Ontwikkelaar:   Dashuai
 10. Aanbevelingen: Inhoud geschikt voor alle leeftijden.
 11. Prijsinformatie: Geen in-app aankopen nodig. Gratis
 12. Installatie-eisen: Een minimum van 11M vrije geheugenruimte en Android 5.0 of hoger.
 • Rating: TOP 10 Populairste Apps in Video categorie.

POSITIEF over Video Star

 1. Intuïtieve en gemakkelijk te besturen interface.
 2. Ook compatibel met oudere versies van Android.
 3. Je kunt filters in realtime toepassen.

NEGATIEF over Video Star

 1. De applicatie wordt niet regelmatig bijgewerkt.

Vind je Video Star leuk?
Misschien ben je ook geinteresseerd in:

Android Apps Media - Video Video

Vragen en reacties over Video Star


ANDROID NIEUWS

Hoe kun je achtergrond muziek toevoegen aan je WhatsApp status

Je bent één van de miljoenen gebruikers van WhatsApp, maar waarschijnlijk ken je dit trucje nog niet... Je kunt ... meer