Tornado (Browser + TOR) APK icon

Tornado (Browser + TOR)

Versie 1.8
Betrouwbare App
3.7
Rating
2K
Downloads
Gratis
Prijs
2024-03-28
Bijgewerkt op

Gratis Download

Screenshots van Tornado (Browser + TOR)

Tornado (Browser + TOR) afbeelding
Tornado (Browser + TOR) afbeelding 1
Tornado (Browser + TOR) afbeelding 2

Belangrijkste kenmerken van Tornado (Browser + TOR)

Belangrijkste kenmerken:

We werken momenteel aan de beschrijving voor Tornado (Browser + TOR) een Android Apps ontwikkeld door K.Alex die gerelateerd is aan Tools, Mobiele Veiligheid, . In de tussentijd kun je hier de officiële beschrijving van K.Alex lezen.

Grootte:

11M

Besturingssysteem:

Android

Ontwikkelaar:

Aanbevelingen:

Een ideale app om van te genieten met het hele gezin.

Prijs:

Geen in-app aankopen. Gratis

Installatie-eisen:

Een minimum van 11M vrije geheugenruimte en Android 4.0 of hoger.

Download Opties:

APK

Veelgestelde vragen Tornado (Browser + TOR)

Is Tornado (Browser + TOR) veilig?

De Tornado Browser is ontworpen om je veilig te houden en je privacy te beschermen tijdens het surfen op internet. Zoals bij elke toepassing, moet je echter stappen ondernemen om je persoonlijke gegevens te beschermen.

Verbergt de Tornado-app (Browser + TOR) het IP-adres?

Ja, Tor Browser is ontworpen om je IP-adres te verbergen en het moeilijker te maken om je browse-activiteit bij te houden. Wanneer je de Tor-browser gebruikt, wordt je internetverkeer omgeleid via willekeurige knooppunten op het Tor-netwerk, die je gegevens versleutelen en je IP-adres verbergen. Dit maakt het voor websites en adverteerders veel moeilijker om je online activiteiten te volgen en je fysieke locatie te bepalen.

Is de Tornado-app (Browser + TOR) legaal?

Ja, de Tornado-app (Browser + TOR) is legaal in de meeste landen, inclusief de VS. De manier waarop je Tornado gebruikt (Browser + TOR) kan echter juridische implicaties hebben. Het gebruik van Tornado (Browser + TOR) voor illegale activiteiten zoals het kopen of verkopen van illegale goederen, cyberstalking of het verspreiden van malware is bijvoorbeeld illegaal en wordt vervolgd.

Wie heeft de Tornado-app gemaakt (Browser + TOR)?

De originele The Onion Router (TOR)-software is halverwege de jaren negentig ontwikkeld door Paul Syverson, Michael Reed en David Goldschlag, medewerkers van het US Naval Research Laboratory, om de identiteit van geheim agenten van de Amerikaanse marine te beschermen.

Hoe kan ik Tornado (Browser + TOR) voor Android downloaden en installeren?

Je kunt het Tornado (Browser + TOR) beveiligde APK-bestand downloaden op AndroidOut. Volg na het downloaden van de app de instructies om deze op je Android-apparaat te installeren.

Hoe kan ik Tornado (Browser + TOR) sneller laten werken?

Gebruik de nieuwste versie van Tornado (Browser + TOR), schakel onnodige functies uit, beperk het aantal tabbladen dat je opent, wijzig het Tor-schema en wis je browsegegevens.

Omschrijving van de ontwikkelaar

Vind je Tornado (Browser + TOR) leuk?

0 Stemmen / 0 Likes

Misschien ben je ook geinteresseerd in:

Ontwikkelaars & Uitgevers
Ontwikkelaars