Veelgestelde vragen

AndroidOut brengt geen kosten in rekening voor downloads. Maar, voor sommige Google Play apps moet je betalen. Om verwarring te voorkomen laat onze website duidelijk zien welke apps gratis zijn en voor welke je moet betalen op Google Play.

AndroidOut helpt je met het vinden van het de nieuwste apps, games en thema's voor jou apparaat via lijsten die elke dag worden vernieuwd. We bieden ook gedetailleerde omschrijvingen die je helpen om te kiezen of de app bij je past of niet, evenals verschillende download methodes.

Het is heel erg simpel. Ga naar Instellingen > Applicaties en klik op de app die je wilt verwijderen. Een Verwijder optie zal te voorschijn komen. Klik en de app zal automatisch verwijderd worden.

Soms beslist Google Play om sommige apps te bannen omdat ze niet voldoen aan de vereisten, of ze zijn simpelweg niet beschikbaar in sommige landen. In deze gevallen is het alleen mogelijk op de app te krijgen, is om de APK versie te downloaden.

Onze medewerkers zijn elke dag aan het werk om zo veel mogelijk omschrijvingen zo snel mogelijk te voltooien. Maar omdat er elke dag nieuwe apps bij komen is het bijna onmogelijk om ze allemaar te voltooien. Als je meer informatie wilt krijgen over een bepaalde app, kan je het aan ons vragen.

APK (Android Applicatie Pakket) is een Android bestand die het mogelijk maakt om apps en spellen te installeren die niet beschikbaar zijn op Google Play op jou Android apparaat.

Ja, maar je moet eerst een emulator downloaden, zoals Bluestacks, deze zorgt er voor dat je de app kunt gebruiken op je computer.

Hoe ga je aan de slag?

AndroidOut is een online community waar je apps, spellen en thema's kan ontdekken, downloaden en delen. Als je meer wilt weten over ons, kijk dan op onze zakelijke site.

1. Selecteer een app.
2. Klik op Download Gratis.
3. Selecteer een download methode (e-mail, Google Play of QR-code) en klik op de knop.
4. Wacht tot de site je naar Google Play stuurt. Als je via e-mail download moet je je account invullen en de instructies volgen.
5. Eenmaal op Google Play klik je op installeren en het proces zal automatisch verder gaan.

Je kunt door de categoriëen en lijsten bladeren of de zoekbalk gebruiken om een specifieke app, spel of thema te vinden die je wilt downloaden.

Je account

Absoluut! Registreren is heel simpel en gratis.

Op onze website, klik op de blauwe knop rechts bovenin Maak een gratis account aan. Selecteer je registratie methode (Facebook, Google+, of e-mail) en vul de vereiste velden in. Welkom! Je bent nu lid van onze community!

Maak je geen zorgen! Klik op de volgende link en geef ons je e-mail account zodat wij je een nieuw wachtwoord kunnen sturen.

Ga naar je profiel op AndroidOut en ga naar Mijn persoonlijke informatie, aan de linkerzijde van het scherm. Klik op Verander Wachtwoord en vul je nieuwe wachtwoord in.

Log in op je AndroidOut account en selecteer Bewerk Informatie en onderaan je persoonlijke gegevens zie je Account verwijderen. Klik er op en er komt een scherm tevoorschijn met een optie om ons te vertellen waarom je weg gaat. We zullen je missen!

Help

In dit geval, moet je er zeker van zijn dat je genoeg ruimte op je apparaat hebt om de app te installeren. Als dit het probleem niet oplost kan het zijn dat de app niet geschikt is voor jou apparaat.

In dit geval raden we je aan om contact op te nemen met de ontwikkelaar. Je kan de naam van de ontwikkelaar vinden op de pagina van de app op onze site, of zoek de contact informatie op via de app in Google Play.

Er zijn twee mogelijkheden. Je kan een APK bestand downloaden als deze beschikbaar is, of volg de volgende stappen in deze tutorial.

Soms kan het gebeuren dat een e-mail in de spam folder terecht komt. Controleer het, hoogst waarschijnlijk staat hij daar! Zo niet, dan is het mogelijk een intern probleem. In dit geval kun je contact opnemen met ons. In de tussentijd, kan je de app via Google Play downloaden.

Je hebt geluk! AndroidOut is beschikbaar in 17 talen. Onder de positieve en negatieve punten, en de "likes" vind je een hyperlink naar de verschillende talen waarin het beschikbaar is. Klik erop en een pop-up scherm zal tevoorschijn komen die je toegang zal geven naar de omschrijving van de app in verschillende talen. een andere optie is om op de home pagina naar beneden te scrollen, hier vind je links naar al onze talen.

Scroll naar beneden op de pagina van de app waar je een vraag over hebt. Hier kan je een reactie achterlaten of ons een vraag stellen. Selecteer Vraag en een van onze medewerkers zal je zo snel mogelijk een reactie geven. Je kunt ook het contact formulier gebruiken.

Rooting' is een proces die het mogelijk maakt om complete toegang te krijgen tot je apparaat en een 'super gebruiker' te worden, het geeft je de vrijheid om het systeem aan te passen. Maar, let er op dat dit geen simpel proces is. Als je meer informatie wilt krijgen over hoe je je apparaat kunt 'rooten', kun je naar deze tutorial gaan.

Helaas, alle apps die je ziet op AndroidOut zijn alleen geschikt voor apparaten die Android gebruiken. De apparaten die zojuist genoemd zijn hebben een eigen besturingssysteem en app store waarvan je apps kunt downloaden.

Voor ontwikkelaars

We zouden het erg leuk vinden om jou app te publiceren op AndroidOut. Neem contact met ons op via e-mail webmaster@mail.androidout.com of via het contact formulier.

Omdat wij in 17 verschillende talen actief zijn kunnen wij diverse opties bieden om apps te publiceren, of je nu een kleine of grote ontwikkelaar bent. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen.

Wij filteren dagelijks honderden apps en soms redden niet alle apps het tot onze website. Als die van jou niet op de site staat, neem dan contact met ons op en wij zullen proberen om dit op te lossen.

Push Notifications

Het is een optionele functie waarmee je berichten kunt ontvangen zelfs als je niet verbonden bent met een bepaalde website. Als je geïnteresseerd bent in de content die we op AndroidOut bieden, kunnen wij je een melding sturen als we nieuwe apps, games, thema's, blogs etcetera publiceren. Dit allemaal zonder dat je een web pagina open moet hebben in je browser.

Wij sturen notificaties omdat wij denken dat we veel nuttige content te bieden hebben voor onze gebruikers. Het is een makkelijke manier om de community up to date te houden qua nieuws over Android.

Wij sturen twee soorten notificaties: gerelateerd aan nieuws, of Android apps.

Nieuws gerelateerde notificaties bevatten artikelen, tutorials en lijsten met de beste apps.

Android app gerelateerde notificaties houden je up to date met de meest populaire apps, games en thema's.

Google Chrome: In de navigatie vind je een hangslot naast de URL. Klik op het hangslot, vervolgens Notificaties en klik dan op "Blokkeer altijd op deze website".

Mozilla Firefox: Ga naar het menu van Firefox en selecteer Opties. Daarna Content panel en waar Notificaties staat, klik je op Selecteer. Zoek naar AndroidOut en klik op Site Verwijderen.

Een ander alternatief om je uit te schrijven is om je account te verwijderen op AndroidOut, volg de stappen in Jouw Account bij onze FAQ.

If you need more information, please visit the Google support page.

APK

Op AndroidOut bieden we alleen APK bestanden aan die veilig en 100% virus-vrij zijn. Het kan erg gevaarlijk zijn als je een bestand van een ongeverifieerde bron download, daarom is het verstandig om alleen van betrouwbare sites gebruik te maken zoals AndroidOut.

Sommige apps, games of thema's hebben een extra button met 'Download APK bestand', klik erop en wacht een paar seconden tot het downloaden is voltooid. Eenmaal gedownload zal de app om toestemming vragen om te installeren op jouw toestel. Klik op 'Accepteer' en wacht tot de installatie klaar is. Voor meer informatie ga je naar deze tutorial

Ja, het zou geen probleem moeten zijn om de app, game of thema te updaten via Google Play, ookal heb je het APK bestand van AndroidOut geïnstalleerd.

Google Chrome: In de navigatie vind je een hangslot naast de URL. Klik op het hangslot, vervolgens Notificaties en klik dan op "Blokkeer altijd op deze website".

Mozilla Firefox: Ga naar het menu van Firefox en selecteer Opties. Daarna Content panel en waar Notificaties staat, klik je op Selecteer. Zoek naar AndroidOut en klik op Site Verwijderen.

Een ander alternatief om je uit te schrijven is om je account te verwijderen op AndroidOut, volg de stappen in Jouw Account bij onze FAQ.

If you need more information, please visit the Google support page.