Toca Life: World icon

Toca Life: World

GratisVersie 1.90
4.2(41)2024-06-17
Betrouwbare Game
Vorige versies

Belangrijkste kenmerken van Toca Life: World

App beschrijving:

Toca Life World biedt een enorme inventaris om een hele eigen wereld te creëren. Je kunt niet alleen de locatie kiezen, maar ook de personages en dieren die een hoofdrol zullen spelen in een educatief verhaal voor kinderen, vol speelse activiteiten.

Functies:

Net als in Miga Town kun je deelnemen aan tal van activiteiten in een virtuele wereld. Je krijgt toegang tot een inventaris, die je wekelijks kunt uitbreiden met extra items, nieuwe personages en dieren om je avontuur aan te passen aan jouw smaak.

Hoe te gebruiken:

In de gratis versie van de app heb je toegang tot de stad Bópolis waar je acht locaties en 39 personages kunt ontdekken waarmee je kunt communiceren. Gebruik je fantasie en voeg nieuwe items toe en doe leuke activiteiten met je virtuele vrienden.

Talen:

Meertalige interface, ook beschikbaar in het Nederlands.

Aanbevelingen:

Dit is vooral een leuke app voor kinderen.

Grootte:

587 MB

Besturingssysteem:

Android

Ontwikkelaar:

Prijs:

Gratis

Download Opties:

Veelgestelde vragen

Wat is de aanbevolen leeftijd voor het spelen van Toca Life: World?

Toca Life: World wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 6 jaar, maar is geschikt voor elke leeftijd. De game bevat geen gewelddadige of ongepaste inhoud en is speciaal ontworpen voor kinderen.

Wat is er anders aan Toca Life: World in vergelijking met andere Toca Life-spellen?

Toca Life: World combineert alle andere Toca Life-spellen tot één, waardoor spelers verschillende werelden, personages en plaatsen uit alle Toca Life-spellen kunnen verkennen. Ook kunnen spelers hier hun eigen scenario's creëren en de virtuele wereld aanpassen.

Wat is de 'Create-modus' en hoe werkt deze?

Met 'Create-modus' kunnen spelers hun eigen scenario's maken en de virtuele wereld aanpassen. Spelers kunnen hun favoriete personages, plaatsen en objecten kiezen en deze in hun scenario plaatsen, en kunnen zo hun eigen aangepaste game creëren.

Welke spelmodi zijn beschikbaar in Toca Life: World?

De game heeft verschillende spelmodi, waaronder de Explore-modus, de Create-modus, de Make-a-movie-modus en de Games-modus.

Wat is de 'Make a movie-modus' en hoe werkt deze?

Met de de 'Make a movie-modus' kunnen spelers hun eigen films maken en daarbij hun favoriete personages, plaatsen en objecten kiezen. Ook kunnen ze zelf het script voor hun film maken, en vervolgens de film opnemen en bewerken met behulp van de in-game videobewerkingsfuncties.

Omschrijving van de ontwikkelaar

Vind je Toca Life: World leuk?

14 Stemmen / 14 Likes

Positief

Er is een scala aan kaarten, personages en aanpassingsitems beschikbaar.
De gedetailleerde afbeeldingen zijn van uitstekende kwaliteit.
Het is een leuk spel waarin de fantasie van kinderen wordt gestimuleerd.
Elke week zijn er nieuwe items beschikbaar.

Negatief

Deze app is alleen compatibel met de nieuwste versies van Android.