Smart IPTV APK icon

Smart IPTV

Versie 1.7.5
3.8
Rating
215M
Downloads
Gratis
Prijs
2023-11-08
Bijgewerkt op

Gratis Download

Hoofdkenmerken van Smart IPTV

App beschrijving:

Smart IPTV is een app waarmee je televisiekanalen kunt bekijken met behulp van IP-technologie, waarbij je gegevens van internet gebruikt en deze decodeert voor weergave op een compatibel apparaat. Met een unieke toegangscode voor elk apparaat krijg je gratis toegang tot honderden kanalen!

Functies:

Met deze praktische app kun je de inhoud het best op een compatibele Android TV bekijken, omdat je dit apparaat rechtstreeks vanaf de telefoon kunt bedienen. Er is een programmagids beschikbaar en een zoekmachine om datgene wat je zoekt gemakkelijk te vinden.

Activiteiten:

Vanuit de programmagids en het hoofdmenu kun je de inhoud bookmarken met verschillende bijschriften, zoals: favoriet, ongewenst, geschikt voor het hele gezin, interessant en persoonlijk. Dat maakt het geheel super overzichtelijk.

Hoe te gebruiken:

Je moet de MAC van je apparaat registreren (je ziet deze informatie wanneer je de app opent) op de officiële Smart IPTV-site en je e-mail geven om een uniek wachtwoord te verkrijgen. Het abonnenment is €5,49 per apparaat. Let op: de app zelf heeft geen kanalen!

Aanbevelingen:

Een snelle zoekopdracht op Google helpt je duizenden kanalen te vinden, zodat je je lijst met favorieten kunt samenstellen in Smart IPTV om ze te bekijken wanneer je maar wilt.

Grootte:

6,0M

Besturingssysteem:

Android

Ontwikkelaar:

Aanbevelingen:

Geen leeftijdsbeperkingen.

Prijs:

Betaald upgrades in de app. Gratis

Installatie-eisen:

Een minimum van 6,0M vrije geheugenruimte en Android 5.0 of hoger.

Download Opties:

APK

Omschrijving van de ontwikkelaar

Vind je Smart IPTV leuk?

7 Stemmen / 7 Likes

POSITIEF over Smart IPTV

Compatibel met alle IPTV-lijsten.
Je kunt deze app gebruiken met zowel smart-tv's als tv-boxen.
Er zijn veel aanpassingsopties beschikbaar, zoals de grootte van het geheugen, DVB-kanalen toevoegen, de menukleur wijzigen, enz.

NEGATIEF over Smart IPTV

Deze app is niet beschikbaar in het Nederlands.

Handige tips Smart IPTV

Bekijk deze video om een idee te krijgen van hoe de app eruit ziet en andere interessante functies van de Smart IPTV te leren kennen.

Maak contact met gebruikers die Smart IPTV hebben gedownload