Last Fortress: Underground icon

Last Fortress: Underground

GratisVersie 5.96
3.8(422K)2024-05-09
Betrouwbare Game
Vorige versies

Belangrijkste kenmerken van Last Fortress: Underground

Rating:

TOP 10 Populairste games in Tower Defense Games categorie.

Belangrijkste kenmerken:

We werken momenteel aan de beschrijving voor Last Fortress: Underground een Android Spelletjes ontwikkeld door LIFE IS A GAME LIMITED die gerelateerd is aan Actie Spelletjes, Strategie Spelletjes, Survival Games. In de tussentijd kun je hier de officiële beschrijving van LIFE IS A GAME LIMITED lezen.

Grootte:

7 MB

Besturingssysteem:

Android

Aanbevelingen:

Kan zeer lichte verwijzingen naar geweld bevatten.

Prijs:

Inclusief betaalde functies. Gratis

Installatie-eisen:

Een minimum van 7 MB vrije geheugenruimte en Android 4.4 of hoger.

Download Opties:

Veelgestelde vragen Last Fortress: Underground

Kan ik Last Fortress: Underground gratis spelen?

Ja, Last Fortress: Underground is gratis te spelen op Android- en iOS-apparaten. De game heeft in-app-aankopen die premium-bronnen bieden, zoals diamanten, die je voortgang kunnen versnellen en premium-inhoud kunnen ontgrendelen. Deze aankopen zijn optioneel, dus je kunt het spel spelen en ervan genieten zonder geld uit te geven.

Hoe kom je snel een level hoger in Last Fortress: Underground?

Je kunt missies en evenementen voltooien om XP en middelen te verdienen om je gebouw te upgraden. Daarnaast moet je je aansluiten bij een actieve alliantie en alliantietechnologie gebruiken waarmee je sneller een level hoger kunt komen.

Hoe kom je aan middelen in Last Fortress: Underground?

Je kunt middelen krijgen door gewassen op je boerderij te oogsten, missies en evenementen te voltooien, mijnbouw in ondergrondse mijnen te doen, bandietenkampen te plunderen, met andere spelers te handelen of ze rechtstreeks in de in-game winkel te kopen.

Hoe krijg je cp in Last Fortress: Underground?

Je kunt cp verdienen door gebouwen en soldaten te upgraden, missies en evenementen te voltooien en CP-items zoals CP Booster te gebruiken.

Hoe gebruik je het schild in Last Fortress: Underground?

Je moet op de knop 'Shield' op het hoofdscherm tikken en de duur van het gewenste schild selecteren. Als je het schilditem hebt, gebruik het dan om het schild onmiddellijk te activeren. Zodra een schild verloopt of beschadigd is, kun je nieuwe activeren door ze te kopen via in-game aankopen of door ze te verkrijgen door evenementen of missies te voltooien.

Omschrijving van de ontwikkelaar

Vind je Last Fortress: Underground leuk?

0 Stemmen / 0 Likes