SONIC.EXE Advance APK icon

SONIC.EXE Advance

Versie 666
4.0
Rating
2147M
Downloads
Gratis
Prijs
2024-05-08
Bijgewerkt op

Gratis Download

Belangrijkste kenmerken van SONIC.EXE Advance

Belangrijkste kenmerken:

We werken momenteel aan de beschrijving voor SONIC.EXE Advance een Android Spelletjes ontwikkeld door Uploader die gerelateerd is aan Arcade Games, Dieren Spelletjes, Sonic Spelletjes. In de tussentijd kun je hier de officiële beschrijving van Uploader lezen.

Grootte:

48 MB

Besturingssysteem:

Android

Ontwikkelaar:

Prijs:

Geen in-app aankopen nodig. Gratis

Installatie-eisen:

Een minimum van 48 MB vrije geheugenruimte en Android OS Afhankelijk Van Apparaat.

Download Opties:

APK

Veelgestelde vragen SONIC.EXE Advance

Is SONIC.EXE Advance geschikt voor kinderen?

SONIC.EXE Advance is een horrorspel dat gewelddadige afbeeldingen bevat die mogelijk ongepast zijn voor kinderen. Kinderen kunnen spelen onder toezicht van hun ouders.

Kan ik SONIC.EXE Advance gratis spelen?

Ja, je kunt een gratis en veilig APK-bestand van SONIC.EXE Advance voor Android downloaden. Houd er echter rekening mee dat de game advertenties en in-app-aankopen kan bevatten.

Hoe kan ik Sonic besturen in SONIC.EXE Advance voor Android?

Gebruik de virtuele joystick en de knoppen die op het scherm verschijnen. De joystick wordt gebruikt om de bewegingen van Sonic te besturen, terwijl de knoppen worden gebruikt om te springen en aan te vallen.

Kan ik SONIC.EXE Advance voor Android offline spelen?

Ja, SONIC.EXE Advance kan offline worden gespeeld op Android. Er kan echter een internetverbinding nodig zijn om toegang te krijgen tot het leaderboard en de prestaties.

Hoe snel kan ik SONIC.EXE Advance voltooien?

De duur van het spelen van SONIC.EXE Advance kan variëren, afhankelijk van je speelstijl en vaardigheidsniveau. Gemiddeld kan het spel echter in ongeveer 30-45 minuten worden voltooid.

Hoe kan ik Chaos Emeralds krijgen in SONIC.EXE Advance?

Verzamel speciale ringen door naar verborgen locaties te gaan. Als je genoeg ringen hebt verzameld, ontvang je een Chaos Emerald. Zodra je alle zeven smaragden hebt verzameld, kun je transformeren in Super Sonic.

Vind je SONIC.EXE Advance leuk?

4 Stemmen / 4 Likes