Kingdoms & Lords APK icon

Kingdoms & Lords

Versie 2.0.2
3.5
Rating
2147M
Downloads
Gratis
Prijs
2024-04-11
Bijgewerkt op

Gratis Download

Belangrijkste kenmerken van Kingdoms & Lords

Belangrijkste kenmerken:

We werken momenteel aan de beschrijving voor Kingdoms & Lords een Android Spelletjes ontwikkeld door Gameloft die gerelateerd is aan Actie Spelletjes, Avontuur Spelletjes, Strategie Spelletjes. In de tussentijd kun je hier de officiële beschrijving van Gameloft lezen.

Grootte:

12 MB

Besturingssysteem:

Android

Ontwikkelaar:

Prijs:

Gratis app zonder interne aankopen. Gratis

Installatie-eisen:

Een minimum van 12 MB vrije geheugenruimte en Android OS Afhankelijk Van Apparaat.

Download Opties:

APK

Veelgestelde vragen Kingdoms & Lords

Heeft Kingdoms & Lords een multiplayer-modus?

Ja, Kingdoms & Lords heeft zowel single- als multiplayer-modi. Je kunt deelnemen aan gevechten met andere spelers, allianties creëren en in verschillende evenementen strijden voor beloningen en glorie.

Kan Kingdoms & Lords offline worden gespeeld op Android?

Kingdoms & Lords vereist een internetverbinding om te spelen, vooral in de multiplayer-modus. Sommige aspecten van het spel kunnen echter offline worden gespeeld, zoals het beheren van de hulpbronnen van je koninkrijk en het voltooien van speurtochten voor één speler.

Hoe kun je je leger versterken in Kingdoms & Lords op Android?

Je kunt je leger sterker maken door troepen te trainen, kazernes te upgraden en nieuwe technologieën te onderzoeken. Bovendien kan het rekruteren van helden en het uitrusten van hen met uitrusting de capaciteiten van je leger aanzienlijk vergroten.

Wat zijn in-game allianties in Kingdoms & Lords op Android?

Allianties zijn groepen spelers die samenwerken voor wederzijdse bescherming en hulp. Door lid te worden van een alliantie kun je samenwerken met andere spelers, deelnemen aan alliantie-evenementen en toegang krijgen tot exclusieve alliantievoordelen.

Wat zijn de alternatieven voor het spelen van Kingdoms & Lords op Android?

Je kunt soortgelijke spellen proberen te spelen, zoals Clash of Clans, Clash Royale, Lords Mobile: Kingdom Wars, Rise of Kingdoms: Lost Crusade en anderen.

Hoe krijg ik diamanten in Kingdoms & Lords op Android?

Diamanten kunnen op verschillende manieren worden verkregen: door in-game prestaties te ontvangen, door deel te nemen aan evenementen of door ze voor echt geld te kopen via in-game aankopen.

Vind je Kingdoms & Lords leuk?

4 Stemmen / 4 Likes