Viking Rise icon

Viking Rise

Versie 1.4.140
4.9
Rating
47K
Downloads
Gratis
Prijs
2024-02-16
Bijgewerkt op

Gratis Download

Vorige versies

Hoofdkenmerken van Viking Rise

Doel van het Spel:

Een online strategiespel voor meerdere spelers waarin je je Viking-imperium opbouwt en het opneemt tegen vijanden uit het land Valhalia, een land vol gevaren, maar ook vol mogelijkheden.

Spelregels:

Doel is leider van de Vikingen te worden. Hiervoor moet je strategie, diplomatie maar soms ook oorlog kiezen als middel om je territorium en bevolking uit te breiden. Alle gevechten, zowel op zee als op het land, vinden in real-time plaats.

Spelopties:

Er zijn verschillende spelmodi beschikbaar: story, multiplayer, raid, skirmish, survival en custom mode. In de laatstgenoemde modus kun je je eigen scenario's creëren.

Graphics:

Zeer realistische afbeeldingen, mede dankzij veranderingen in de weersomstandigheden en een perfect gereproduceerd Scandinavisch landschap.

Geluid:

De game wordt ondersteund door een meeslepende soundtrack, gecomponeerd door Mikołaj Stroiński.

Controls:

De besturing geschiedt via touch control.

Talen interface:

Nederlands.

Grootte:

1027 MB

Besturingssysteem:

Android

Ontwikkelaar:

Aanbevelingen:

Aanbevolen voor gebruikers van 12 jaar of ouder.

Prijs:

In-app aankopen beschikbaar. Gratis

Installatie-eisen:

Een minimum van 1027 MB vrije geheugenruimte en Android 5.0 of hoger.

Ranking:

TOP 5 Meest gedownloade spelletjes in Oorlog Strategie Spelletjes categorie.

Download Opties:

Veelgestelde vragen Viking Rise

Kan ik Viking Rise op mijn PC spelen?

Helaas is de game momenteel alleen beschikbaar voor Android. Maar je kunt het wel op je PC spelen met een van deze Android-emulators: BlueStacks, LD-Player, GameLoop of MEmu.

Wat zijn alternatieven voor Viking Rise?

Probeer Clash of Clans, Age of Empires, Rise of Kingdoms, Vikings: War of Clans, Tribal Wars 2 of Total War: Three Kingdoms te spelen.

Hoeveel kost Viking Rise?

Je kunt het Viking Rise-spel op AndroidOut helemaal gratis downloaden. Sommige in-game items worden echter met echt geld gekocht.

Wie heeft het spel Viking Rise ontwikkeld?

De game is het ontwikkeld door IGG.COM-studio, beter bekend van populaire en succesvolle projecten als Lords Mobile, Castle Clash, Clash of Lords en Deck Heroes.

Is Viking Rise geschikt voor kinderen?

Het spel Viking Rise is geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar. Jongere kinderen kunnen het spel alleen spelen onder toezicht van een volwassene.

Kan Viking Rise offline worden gespeeld?

Nee, Viking Rise is een online multiplayer-game waarvoor een internetverbinding nodig is om met andere spelers te communiceren, allianties te vormen en deel te nemen aan gevechten.

Omschrijving van de ontwikkelaar

Vind je Viking Rise leuk?

1 Stem / 1 Like

POSITIEF over Viking Rise

In de modus Custom Game kun je verschillende parameters aanpassen, zoals de layout van de kaart, regels en weersomstandigheden. Gebruik dus je creativiteit om met het spel te experimenteren.

Handige tips Viking Rise

Probeer verschillende navigatie- en gevechtsvaardigheden te combineren om de meest effectieve strategie te ontwikkelen om het gevecht te winnen.