GTA: San Andreas – NETFLIX icon

GTA: San Andreas – NETFLIX

GratisVersie 1.86.44544238
3.8(4)2024-07-18
Betrouwbare Game

Afbeeldingen en video's

video
GTA: San Andreas – NETFLIX screenshot APK GTA: San Andreas – NETFLIX screenshot APK 1GTA: San Andreas – NETFLIX screenshot APK 2GTA: San Andreas – NETFLIX screenshot APK 3GTA: San Andreas – NETFLIX screenshot APK 4GTA: San Andreas – NETFLIX screenshot APK 5GTA: San Andreas – NETFLIX screenshot APK 6GTA: San Andreas – NETFLIX screenshot APK 7GTA: San Andreas – NETFLIX screenshot APK 8GTA: San Andreas – NETFLIX screenshot APK 9GTA: San Andreas – NETFLIX screenshot APK 10GTA: San Andreas – NETFLIX screenshot APK 11GTA: San Andreas – NETFLIX screenshot APK 12GTA: San Andreas – NETFLIX screenshot APK 13GTA: San Andreas – NETFLIX screenshot APK 14

Belangrijkste kenmerken van GTA: San Andreas – NETFLIX

Doel van het Spel:

Speel als Carl "CJ" Johnson en ontdek de straten van Los Santos. Neem deel aan verschillende activiteiten en missies terwijl je je leven probeert op te bouwen en de gebeurtenissen achter de dood van zijn moeder bloot te leggen.

Spelregels:

Verken de omgeving, neem deel aan verschillende activiteiten en voltooi missies. Ga de strijd aan met vijanden, rivaliserende bendes en soms de politie. Gebruik wapens en tactieken om jezelf te verdedigen en verzamel genezende middelen om gezond te blijven.

Graphics:

Dit spel bevat prachtige 3D-graphics en de visuele effecten en aandacht voor detail dragen bij aan een visueel verbluffende ervaring.

Geluid:

Ervaar het leven in de jaren negentig met een epische soundtrack met een breed scala aan muziekgenres, van hiphop tot rock.

Controls:

Je hoeft alleen maar het scherm aan te raken om het spel te besturen. Veeg over het scherm en geniet van een vloeiende en toegankelijke gameplay. Bovendien kun je de bedieningselementen aanpassen aan je voorkeuren.

Talen interface:

De interface van het spel is beschikbaar in het Engels.

Grootte:

206 MB

Besturingssysteem:

Android

Ontwikkelaar:

Prijs:

Gratis

Download Opties:

Veelgestelde vragen

Is GTA: San Andreas - NETFLIX gratis op Android?

Ja, je kunt de game helemaal gratis downloaden op Google Play of in APK-formaat op AndroidOut. Je hebt wel een actief Netflix-abonnement nodig om het spel te kunnen spelen.

Wat zijn alternatieven voor GTA: San Andreas - NETFLIX op Android?

In deze collectie hebben we de beste GTA-spellen voor Android verzameld.

Is GTA: San Andreas beschikbaar in alle regio's op Netflix voor Android?

De inhoud van Netflix verschilt per regio vanwege licentieovereenkomsten. GTA: San Andreas is mogelijk niet in alle regio's beschikbaar, dus controleer de Netflix-app om te zien of deze in jouw regio beschikbaar is. 

Heb je een Netflix-abonnement nodig om GTA: San Andreas te spelen?

Ja, je hebt een actief Netflix-abonnement nodig om GTA: San Andreas te spelen.

Is GTA: San Andreas geschikt voor kinderen?

Net als de originele game bevat de Netflix-versie gewelddadige en erotische inhoud en is bedoeld voor een volwassen publiek.

Omschrijving van de ontwikkelaar

Vind je GTA: San Andreas – NETFLIX leuk?

0 Stemmen / 0 Likes

Positief

Je hebt de mogelijkheid om de hoofdpersoon aan te passen.
De bediening is intuïtief.
Spelers hebben toegang tot een breed scala aan voertuigen.
Het spel bevat een grote verscheidenheid aan missies.
Het spel is gratis.

Negatief

Het bevat scènes van geweld, misdaad en grof taalgebruik, die mogelijk niet geschikt zijn voor alle doelgroepen.
Een Netflix-abonnement is vereist.
Het spel is niet compatibel met alle Android-versies.

Handige tips

Vermijd het plegen van misdaden in het bijzijn van de politie om onnodige confrontaties te voorkomen. Als je de aandacht van de agenten trekt, ontsnap dan en ga op zoek naar plaatsen om te schuilen.
Kijk deze YouTube-video om vertrouwd te raken met de game voordat je deze downloadt.
Bekijk deze verzameling games om een alternatief te vinden voor de GTA-game die je gratis kunt spelen op je Android-apparaat.
Draag altijd genezende items zoals eten of drinken bij je om je gezondheid te herstellen tijdens missies en gevechtssituaties.