Grab Driver icon

Grab Driver

GratisVersie 5.337.0
4.1(9)2024-06-06
Betrouwbare App
Vorige versies

Belangrijkste kenmerken van Grab Driver

Belangrijkste kenmerken:

We werken momenteel aan de beschrijving voor Grab Driver een Android Apps ontwikkeld door MTS die gerelateerd is aan Transport, Taxi, Taxi Boeking. In de tussentijd kun je hier de officiële beschrijving van MTS lezen.

Platform:

Google Play.

Grootte:

195 MB

Besturingssysteem:

Android

Ontwikkelaar:

Prijs:

Gratis

Download Opties:

Veelgestelde vragen

Hoeveel verdienen Grab Drivers in Maleisië?

In Maleisië ligt het gemiddelde inkomen van Grab-chauffeurs rond de 6-8 euro per uur of 690-880 euro per maand. Dit bedrag hangt echter af van factoren, zoals incentives, bonussen en commissies, en is een schatting en kan variëren van persoon tot persoon op basis van verschillende factoren.

Hoe kan ik mijn veiligheid als Grab Driver waarborgen?

Grab heeft verschillende veiligheidsfuncties om zowel chauffeurs als passagiers te beschermen, zoals een noodknop in de app, realtime GPS-tracking, beoordelingen en chauffeursfeedback. Als chauffeur kun je ook stappen ondernemen om je veiligheid te waarborgen, zoals het verifiëren van de identiteit van je passagiers en het vermijden van onveilige locaties.

Hoe kan ik een Grab Driver worden?

Je moet aan de volgende vereisten voldoen: minimaal 21 jaar oud zijn, een geldig rijbewijs hebben en een voertuig bezitten dat voldoet aan de normen van Grab. Als je hieraan voldoet, kun je je registreren als chauffeur via de Grab Driver-app en de vereiste antecedentenonderzoeken en training voltooien.

Kan ik parttime Grab Driver zijn?

Ja, dat kan. De app maakt flexibele planning mogelijk, zodat je passagiers kunt ophalen wanneer het jou uitkomt.

Welke soorten voertuigen zijn toegestaan om me te registreren als Grab Driver?

In overeenstemming met de e-hailing-voorschriften van Maleisië worden alleen voertuigen geaccepteerd die minder dan 10 jaar geleden zijn geproduceerd.

Omschrijving van de ontwikkelaar

Vind je Grab Driver leuk?

0 Stemmen / 0 Likes

Misschien ben je ook geinteresseerd in: