Open Food Facts icon

Open Food Facts

GratisVersie 4.11.0
3.6(1)2024-03-21
Betrouwbare App
Vorige versies

Belangrijkste kenmerken van Open Food Facts

App beschrijving:

Open Food Facts is een database met gedetailleerde informatie over meer dan 800.000 voedingsmiddelen, zodat de gebruiker onder meer de voedingskwaliteit, ingrediënten en additieven snel en transparant kan controleren.

Functies:

Via deze handige database kunnen gebruikers gedetailleerde informatie over meer dan 800.000 voedingsmiddelen raadplegen met behulp van barcodes, producten vergelijken. Ook kunnen gebruikers de lijst met ingrediënten, voedingswaarde, additieven, etiketten en nog veel meer bekijken.

Activiteiten:

Iedereen kan informatie toevoegen aan de database, die productbeoordelingen en recensies bevat om consumenten te helpen bewuster te kopen. De app moedigt consumenten aan om producten met een groene certificering of gerecyclede verpakkingen te kopen.

Hoe te gebruiken:

Gerbuikers krijgen toegang tot de rijke database van verschillende productcategorieën. Gebruik eenvoudigweg de barcodelezer om de details van elk van deze categorieën te controleren.

Controls:

Om door de database te navigeren, hoeft de gebruiker alleen maar het scherm aan te raken, zoals te tikken of glijden met zijn vinger over de interface.

Talen:

De interface beschikbaar in verschillende talen, waaronder Nederlands.

Aanbevelingen:

Deze app heeft geen gebruiksbeperkingen.

Grootte:

47 MB

Besturingssysteem:

Android

Ontwikkelaar:

Prijs:

Gratis

Download Opties:

Vind je Open Food Facts leuk?

0 Stemmen / 0 Likes

Misschien ben je ook geinteresseerd in:

Positief

De app biedt nuttige informatie over voedingsmiddelen.
Gebruikers krijgen gratis toegang tot de databank.
Open Food Facts heeft een gebruiksvriendelijke interface.

Negatief

Je hebt wel een verbinding nodig om de app te gebruiken.
De app is niet compatibel met alle Android-versies.

Handige tips

Als je onjuiste informatie tegenkomt, kun je andere bronnen raadplegen of de gegevens rechtstreeks in de database corrigeren.
De app kan ook worden gebruikt door mensen met voedselallergieën of -intoleranties om te controleren of de producten bijvoorbeeld allergenen bevatten die gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.
Bij het gebruik van de streepjescodescanner moet je er wel voor zorgen dat je de Android-camera strak op de streepjescode richt om de juiste informatie te krijgen.
Je kunt ook lid worden van de Open Food Facts-community om de database te verbeteren en regelmatig informatie toe te voegen over de producten die je kent.