RepelisPlus APK icon

RepelisPlus

GratisVersie 4.1
4.0(89K)2023-08-17
Betrouwbare App

Hoofdkenmerken van RepelisPlus

App beschrijving:

RepelisPlus is een entertainmentplatform waar je de meest populaire series en films van het moment kunt bekijken, maar ook de klassiekers en blockbusters uit de filmindustrie. Je hoeft bestanden niet naar je mobiel te downloaden en het is helemaal gratis.

Functies:

RepelisPlus heeft een benijdenswaardige interface waarop je met een paar tikken je commentaren kunt toevoegen en delen. Er zijn 2 afspeel-modi: download naar het mobiele geheugen om later offline te kijken, en direct afspelen of streamen.

Hoe te gebruiken:

Maak een gratis account aan, tik in het overzichtelijke menu op de film, serie of documentaire die je wilt zien en wacht een paar seconden terwijl deze wordt geladen. 

Talen:

Engels.

Aanbevelingen:

Je kunt de inhoud downloaden naar het geheugen van je smartphone om deze offline te bekijken, maar de bestanden van HD-films zijn wel erg zwaar.

Grootte:

1.68 MB

Besturingssysteem:

Android

Ontwikkelaar:

Prijs:

Gratis app zonder verdere kosten. Gratis

Installatie-eisen:

Een minimum van 1.68 MB vrije geheugenruimte en Android 4.0 of hoger.

Download Opties:

APK

Vind je RepelisPlus leuk?

0 Stemmen / 0 Likes

POSITIEF over RepelisPlus

Er is ondertiteling en er zijn verschillende opties voor videokwaliteit.
De meest populaire films en series zijn meestal nagesynchroniseerd in verschillende talen.
Heb je een aflevering van een serie gemist? Dan kun je die alsnog zien. Voorbeelden van razend populaire series zijn: Game of Thrones, Paper House, Stranger Things, Elite, Peaky Blinders en Star Wars-saga, The Avengers en Fast and Furious zijn voorbeelden van films.

NEGATIEF over RepelisPlus

Je hebt een goede internetverbinding nodig om ononderbroken van films te kunnen genieten.

Handige tips RepelisPlus

Als je om de een of andere reden de inhoud op je apparaat niet kunt zien, installeer dan de meest recente versie of ga naar het portaal van RepelisPlus om te checken of deze online is.