Amazfit Watch icon

Amazfit Watch

Versie 8.8.3
4.3
Rating
1M
Downloads
Gratis
Prijs
2024-05-09
Bijgewerkt op

Gratis Download

Vorige versies

Belangrijkste kenmerken van Amazfit Watch

Belangrijkste kenmerken:

We werken momenteel aan de beschrijving voor Amazfit Watch een Android Apps ontwikkeld door Huami die gerelateerd is aan Sport, , . In de tussentijd kun je hier de officiële beschrijving van Huami lezen.

Grootte:

233 MB

Besturingssysteem:

Android

Ontwikkelaar:

Aanbevelingen:

Geen leeftijdsbeperkingen.

Prijs:

Geen in-app aankopen. Gratis

Installatie-eisen:

Een minimum van 233 MB vrije geheugenruimte en Android 4.3 of hoger.

Download Opties:

Veelgestelde vragen Amazfit Watch

Wie heeft het Amazfit-horloge uitgevonden?

Amazfit Watch is gemaakt door Huami, een bedrijf gevestigd in China. Huami is een dochteronderneming van Xiaomi, een bekend technologiebedrijf.

Hoe verander ik de tijd op Amazfit Watch?

Om de tijd op het Amazfit-horloge te wijzigen, activeer je het, veeg je omlaag voor instellingen, selecteer je 'Systeem' of 'Klok' , selecteer je 'Tijd' of 'Tijd instellen'. Pas handmatig de uren en minuten aan of synchroniseer met je smartphone via Bluetooth om de tijd in te stellen. Bevestig de wijzigingen en volg de aanwijzingen voor synchronisatie.

Is de Amazfit Watch-app gratis te gebruiken?

Ja, de Amazfit Watch-app kan gratis worden gedownload en gebruikt. Er is echter ook een in-app-aankoopfunctie beschikbaar.

Hoe kan ik de Amazfit Watch resetten?

Om het Amazfit-horloge te resetten, ga je naar het instellingenmenu, zoek je de optie 'Factory Reset', voer je de pincode of standaardcode in en volg je de instructies op het scherm. Hiermee worden alle gegevens en instellingen gewist, dus maak eerst een back-up van belangrijke informatie.

Hoe verbind ik mijn Amazfit Watch met de Amazfit Watch-app?

Open de Amazfit Watch-app op je Android en log in met je bestaande account. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op je telefoon. Ga op de Amazfit Watch naar het menu 'Instellingen' en zoek de Bluetooth-instellingen en tik op 'Apparaat toevoegen' of 'Koppelen' en selecteer je horlogemodel uit de beschikbare apparaten. Bevestig het koppelingsverzoek op je telefoon en kijk.

Omschrijving van de ontwikkelaar

Vind je Amazfit Watch leuk?

1 Stem / 1 Like

Misschien ben je ook geinteresseerd in: