Meetup icon

Meetup

Versie 2024.04.24.1985
4.3
Rating
208K
Downloads
Gratis
Prijs
2024-04-22
Bijgewerkt op

Gratis Download

Vorige versies

Belangrijkste kenmerken van Meetup

Rating:

TOP 1 Populairste App in Evenementen categorie.

Ranking:

TOP 5 Meest gedownloade App in Evenementen categorie.

Belangrijkste kenmerken:

We werken momenteel aan de beschrijving voor Meetup een Android Apps ontwikkeld door Meetup die gerelateerd is aan Leefstijl, Sociaal, Feest. In de tussentijd kun je hier de officiële beschrijving van Meetup lezen.

Platform:

Google Play, iOS Store.

Grootte:

69 MB

Besturingssysteem:

Android

Ontwikkelaar:

Meetup is gevestigd in Verenigde Staten - Ontwikkelaar aanbevolen door de Android Market.

Aanbevelingen:

Vanwege een verscheidenheid aan inhoud, is een zekere mate van toezicht door een volwassene aanbevolen.

Prijs:

Geen in-app aankopen nodig. Gratis

Installatie-eisen:

Een minimum van 69 MB vrije geheugenruimte en Android 4.0 of hoger.

Download Opties:

Veelgestelde vragen Meetup

Hoe verwijder ik mijn Meetup-account in de app?

Log in op je Meetup-account en tik op je profielpictogram. Ga naar 'Instellingen' en selecteer 'Accounts'. Zoek de optie om account te verwijderen of account te deactiveren en bevestig je beslissing. Bewaar alle belangrijke informatie voordat je je Meetup-account verwijdert, aangezien je profiel en bijbehorende gegevens permanent worden verwijderd.

Is Meetup een dating-app?

Meetup is niet ontworpen als een dating-app; het is een platform waarop mensen verbinding kunnen maken en elkaar kunnen ontmoeten op basis van gemeenschappelijke interesses. Meetup is ontworpen om groepsactiviteiten en evenementen mogelijk te maken op basis van verschillende hobby's, interesses en sociale activiteiten .

Hoe vind ik evenementen bij mij in de buurt op Meetup?

Een evenement zoeken op Meetup: open de app, stel je locatie in en verken het gedeelte 'Evenementen' of 'Meet'. Blader door de lijst, gebruik filters voor datum, afstand of interesse en klik op een evenement voor meer details en om te reageren. Zo vind je gemakkelijk evenementen in de buurt en kun je je aanmelden.

Wat is het nut van de Meetup-applicatie?

De Meetup-app wordt voornamelijk gebruikt om mensen met gemeenschappelijke interesses met elkaar in contact te brengen en bijeenkomsten en evenementen mogelijk te maken. Hiermee kunnen gebruikers groepen ontdekken en er lid van worden op basis van hun hobby's, activiteiten of professionele interesses.

Is de app 'Meetup: Vind evenementen bij jou in de buurt' gratis?

De basisfuncties voor het zoeken naar en deelnemen aan evenementen zijn gratis. Sommige groepen of evenementen kunnen echter betaling vereisen of er zijn lidmaatschapskosten aan verbonden. Meetup biedt ook een premium abonnement, genaamd Meetup Pro, dat extra voordelen en functies biedt tegen een maandelijks of jaarlijks bedrag.

Omschrijving van de ontwikkelaar

Meetup

Gratis Download

BETROUWBARE APP

Vind je Meetup leuk?

1 Stem / 1 Like