OK icon

OK

GratisVersie 24.5.14
4.0(3M)2024-05-13
Betrouwbare App
Vorige versies

Hoofdkenmerken van OK

App beschrijving:

OK is een van de belangrijkste sociale netwerken in Rusland en heeft verschillende functies, zoals het delen van foto's, live-uitzendingen uitvoeren en de mogelijkheid deel te nemen aan communities over gevarieerde onderwerpen.

Functies:

De app bevordert ongelimiteerde communicatie, maakt het mogelijk gratis te bellen, naar verschillende soorten muziek te luisteren, populaire video's te bekijken, cadeaus naar vrienden te sturen en nog veel meer.

Activiteiten:

Je kunt berichten van contacten verzenden en ontvangen terwijl je tegelijkertijd geniet van spannende games en bezigheden.

Hoe te gebruiken:

Je moet eerst een account aanmaken. Hoe gedetailleerder je profiel is, hoe groter de kans om gevonden te worden door vrienden.

Talen:

Meertalig, waaronder Nederlands.

Aanbevelingen:

Dit is een sociaal netwerk dat gericht is op een volwassen publiek, voor gebruikers vanaf 12 jaar.

Platform:

Google Play, iOS Store.

Grootte:

234 MB

Besturingssysteem:

Android

Ontwikkelaar:

Odnoklassniki Ltd is gevestigd in Rusland - Ontwikkelaar vertrouwd door de Android Community.

Prijs:

Geen in-app aankopen nodig. Gratis

Installatie-eisen:

Een minimum van 234 MB vrije geheugenruimte en Android OS Afhankelijk Van Apparaat.

Download Opties:

Veelgestelde vragen OK

Hoe kan ik een pagina met een foto in Odnoklassniki herstellen?

Je moet een foto maken en de camera een specifiek gebaar naar keuze laten zien op het sociale netwerk. Als er een foto in het gebruikersprofiel staat, vergelijkt het systeem deze met de nieuw gemaakte foto en herstelt de toegang tot de pagina als er een match is.

Hoe kan ik de stealth-modus inschakelen in OK?

Tik op het vinkje in de linkerbovenhoek van de pagina, ga dan naar 'Settings' en selecteer 'Enable stealth mode' in de lijst die verschijnt.

Hoe verander ik het wachtwoord in Odnoklassniki?

Klik op de drie balken in de linkerbovenhoek van de pagina, selecteer de optie "Meer" - "Instellingen" - "OK profielinstellingen" - "Wachtwoord", voer het huidige wachtwoord en het nieuwe wachtwoord twee keer in. Klik op de knop "Opslaan" en het wachtwoord wordt gewijzigd.

Hoe kan ik de onzichtbaarheid in Odnoklassniki inschakelen?

Tik op het pictogram "OK" in de linkerbovenhoek van de pagina, ga naar het "Instellingen" en selecteer de optie "Onzichtbaarheid inschakelen".

Hoe kan ik een pagina in Odnoklassniki herstellen aan de hand van een foto?

Je moet een foto maken en de camera een bepaald, door het sociale netwerk gekozen, gebaar laten zien. Als er een foto in het gebruikersprofiel staat, zal het systeem deze vergelijken met de nieuw gemaakte foto en, als deze overeenkomt, de toegang tot je pagina herstellen.

Hoe kan ik video's downloaden van OK?

We raden je aan hiervoor de Snaptube-app te gebruiken. Snaptube is een geteste en betrouwbare bootloader die eenvoudig kan worden gedownload en geïnstalleerd op vrijwel elke Android-smartphone.

Hoe kan ik ik een pagina in OK verwijderen?

Tik op de knop met drie horizontale lijnen aan de rechterkant van het onderste paneel en tik vervolgens op 'More - Settings' en op het menu dat onder aan de pagina wordt geopend. Selecteer de optie 'Delete profile'.

Hoe verwijder ik een pagina in Odnoklassniki?

Klik op de knop met drie horizontale streepjes rechts op het onderste paneel, vervolgens op de knop "Meer" - "Instellingen" en selecteer in het menu dat wordt geopend, helemaal onderaan de pagina, de optie "Profiel verwijderen".

Hoe kan ik een video downloaden van Odnoklassniki?

Om video's van Odnoklassniki te downloaden, is het raadzaam om de Snaptube-applicatie te gebruiken. Dit is een bewezen en betrouwbare bootloader die je eenvoudig kunt downloaden en installeren op bijna elke Android-smartphone.

Hoe vind je een persoon in Odnoklassniki met behulp van een telefoonnummer?

Het is onmogelijk om dit te doen, aangezien het telefoonnummer vertrouwelijke informatie is en het sociale netwerk dit niet openbaar maakt.

Hoe kan ik iemand vinden in Odnoklassniki op basis van zijn/haar telefoonnummer?

Dat is niet mogelijk omdat telefoonnummers vertrouwelijke informatie zijn en niet openbaar worden gemaakt door sociale netwerken.

Hoe kan ik mijn wachtwoord in OK wijzigen?

Tik op de drie balken in de linkerbovenhoek van de pagina, selecteer de optie 'More - Settings'. Ga in de profielinstellingen naar 'Password' en voer vervolgens je huidige wachtwoord en je nieuwe wachtwoord twee keer in en tik op 'Save'.

OK

BETROUWBARE APP

Vind je OK leuk?

4 Stemmen / 4 Likes

Misschien ben je ook geinteresseerd in:

POSITIEF over OK

Je kunt op dit netwerk niet alleen je Russisch oefenen maar ook nieuwe vrienden maken.
Goed georganiseerde en goed uitgewerkte lay-out.
Handige interface met een variëteit aan functies.

NEGATIEF over OK

Deze app richt zich op een volwassen publiek.