WhatsApp Business icon

WhatsApp Business

Versie 2.24.10.15
4.2
Rating
13M
Downloads
Gratis
Prijs
2024-05-08
Bijgewerkt op

Gratis Download

Vorige versies

Hoofdkenmerken van WhatsApp Business

App beschrijving:

Dit is de zakelijke versie van WhatsApp waarmee gebruikers een specifieke applicatie hebben om op de snelste en meest effectieve manier contact te leggen met klanten.

Functies:

De app kun je naast de normale WhatsApp op dezelfde telefoon installeren, omdat deze zich met een ander nummer kan registreren om persoonlijke berichten van professionals te scheiden.

Activiteiten:

Je kunt een bedrijfsprofiel maken waarin je gegevens zoals het web, de locatie of de contactgegevens van je bedrijf kunt toevoegen, je kunt ook aangeven wanneer je afwezig bent of de webversie van de app op je computer gebruiken.

Talen:

Interface in Nederlands, Engels, Italiaans, Frans, Duits en Portugees.

Grootte:

58 MB

Besturingssysteem:

Android

Ontwikkelaar:

WhatsApp Inc. is gevestigd in Verenigde Staten - Android-Market-vertrouwde ontwikkelaar.

Prijs:

Gratis app zonder verdere kosten. Gratis

Installatie-eisen:

Een minimum van 58 MB vrije geheugenruimte en Android 4.0 of hoger.

Rating:

TOP 5 Populairste Apps in WhatsApp Messenger categorie.

Ranking:

TOP 1 Meest gedownloade applicaties in WhatsApp Messenger categorie.

Download Opties:

Veelgestelde vragen WhatsApp Business

Hoe kan ik mijn nummer verbergen in de WhatsApp Business-app?

Open de WhatsApp Business-app en tik op het pictogram met drie stippen in de rechterbovenhoek, selecteer "Instellingen" - "Account" - "Privacy", scrol omlaag naar het gedeelte "Berichtenopties" en schakel de optie "Leesbewijzen" uit. Zet dan de optie "Toon profielfoto" en "Over" uit. Door deze stappen te volgen, is je telefoonnummer niet zichtbaar voor andere WhatsApp Business-gebruikers.

Hoe duur is het om de WhatsApp Business app te gebruiken?

WhatsApp Business is een gratis app voor eigenaren van kleine bedrijven en ondernemers. WhatsApp Business biedt echter ook een betaalde versie genaamd WhatsApp Business API . Deze versie is voor grote bedrijven die meer geavanceerde functies en de mogelijkheid willen om WhatsApp te integreren met andere klantenservicetools.

Hoe verifieer je je WhatsApp Business-account?

Download de WhatsApp Business-app, ga naar "Instellingen" > "Bedrijfsinstellingen" > "Verifieer je bedrijf". Selecteer je land en voer je zakelijke telefoonnummer in. Zorg ervoor dat het telefoonnummer correct is zodat je sms'jes of telefoontjes kunt ontvangen. Selecteer de optie "Verifieer via sms" of "Verifieer via oproep" en volg de instructies om een verificatiecode te ontvangen.

Hoe kan ik mijn gewone WhatsApp-account in een WhatsApp Business-account veranderen?

Open WhatsApp en ga naar 'Instellingen' door op het drie stippen-icoontje te tikken. Selecteer 'Account' om te converteren naar een zakelijk account. Voer je bedrijfsgegevens in, voeg een profielfoto toe voor je zakelijke account en selecteer vervolgens de categorie die jouw bedrijf het beste beschrijft. Check vervolgens je zakelijke telefoonnummer door je WhatsApp-verificatiecode in te voeren.

Waarin verschilt de WhatsApp Business app van de gewone WhatsApp?

WhatsApp Business bevat verschillende handige zakelijke functies, waaronder het maken van bedrijfsprofielen, automatische antwoorden en analysefuncties.

Hoe verifieer ik mijn WhatsApp Business-account?

Download de WhatsApp Business-app en ga naar Instellingen > Bedrijfsinstellingen > Bedrijfsverificatie. Selecteer je land en voer je zakelijke telefoonnummer in. Nadat je je telefoonnummer en de ontvangst van sms-berichten of telefoonoproepen hebt gecheckt, selecteer je de optie 'Verifiëren via sms' of 'Verifiëren via telefoon' en volg je de instructies om een ​​verificatiecode te ontvangen.

Hoe kan ik mijn telefoonnummer in de WhatsApp Business-app verbergen?

Open de WhatsApp Business-app en tik op het drie stippen-icoontje in de rechterbovenhoek. Selecteer Instellingen > Account > Privacy, scroll naar beneden en schakel de optie 'Leesbevestigingen' uit onder 'Berichtopties'. Schakel vervolgens de opties Profielfoto en info weergeven uit.

Kan ik geautomatiseerde berichten naar mijn klanten sturen op WhatsApp Business?

Ja, je kunt automatische berichten instellen om klanten te begroeten en standaardvragen te beantwoorden wanneer je ze zelf niet kunt beantwoorden.

Kan ik met WhatsApp Business geautomatiseerde berichten naar klanten sturen?

Ja, je kunt geautomatiseerde berichten instellen om je klanten te begroeten en standaardvragen te beantwoorden wanneer je deze niet direct kunt beantwoorden.

Hoe verander ik mijn gewone WhatsApp-account naar een WhatsApp Business-account?

Open WhatsApp, ga naar "Instellingen" door rechtsboven op het icoontje met drie puntjes te klikken, selecteer de optie "Account" - "Overstappen naar Zakelijk Account". Voer je bedrijfsgegevens in, voeg een profielfoto voor je zakelijke account toe, selecteer de categorie die je bedrijf het beste omschrijft. Verifieer vervolgens je zakelijke telefoonnummer door de WhatsApp-verificatiecode in te voeren.

Waarin verschilt de WhatsApp Business-app van gewone WhatsApp?

WhatsApp Business bevat een aantal handige zakelijke functies, zoals de mogelijkheid om een bedrijfsprofiel aan te maken, automatische antwoorden in te stellen en analyses uit te voeren.

Omschrijving van de ontwikkelaar

Vind je WhatsApp Business leuk?

14 Stemmen / 14 Likes

POSITIEF over WhatsApp Business

Maakt interactie tussen gebruikers mogelijk.
Constante bug oplossingen en stabiliteitsverbeteringen.
Het biedt verschillende aanpassingsopties.
Kleine footprint in het geheugen.
De interface is aantrekkelijk en gemakkelijk te gebruiken.

NEGATIEF over WhatsApp Business

Je moet verbonden zijn met het Internet.

Het laatste Android nieuws
Bekijk meer

WhatsApp vs WhatsApp Business: Wat is het verschil?
In Januari 2018 werd er een nieuwe versie van WhatsApp gelanceerd, WhatsApp Business. De app is ontworpen voor kleine bedrijven
Lees meer

Maak contact met gebruikers die WhatsApp Business hebben gedownload