Google PLAY APK icon

Google PLAY

GratisVersie 1.1.9
5.0(215M)2024-04-15
Betrouwbare App
Vorige versies

Hoofdkenmerken van Google PLAY

App beschrijving:

Als op je Android-apparaat niet automatisch de Play Store-app is geïnstalleerd, is de oplossing om de nieuwste versie van de APK te downloaden om snel applicaties, games, muziek, boeken, films en meer te kunnen downloaden uit de officiële Google-winkel.

Functies:

Bij het installeren van de APK op Android heeft de gebruiker toegang tot alle producten die worden aangeboden in de Play Store (apps, games, indies-games, muziek, films, tijdschriften, boeken, enz.), naast vele nuttige functies.

Hoe te gebruiken:

Ga allereerst naar het instellingenmenu, klik op "beveiliging" en activeer de optie "onbekende bronnen". Negeer elk bericht wat je eventueel krijgt en klik op "OK". Download de nieuwste versie van de APK Play Store en klik op de bestandsmap om de configuratie te voltooien.

Controls:

Het ontwerp van de  interface is aantrekkelijk en uiterst intuïtief: je hoeft alleen op de menupictogrammen te klikken om toegang te krijgen tot het enorme scala van producten en services die door de APK worden aangeboden.

Talen:

De APK-interface is beschikbaar in meer dan 40 talen, waaronder Nederlands.

Aanbevelingen:

De app wordt in het bijzonder aanbevolen voor mensen met Android-apparaten en waarvan de Play Store-app niet in de fabriek is geïnstalleerd, zoals bijvoorbeeld Huawei-gebruikers.

Grootte:

55 MB

Besturingssysteem:

Android

Ontwikkelaar:

Prijs:

Geen in-app aankopen. Gratis

Installatie-eisen:

Een minimum van 55 MB vrije geheugenruimte en Android 4.0 of hoger.

Ranking:

TOP 1 Meest gedownloade applicaties in Hulpprogramma categorie.

Download Opties:

APK

Veelgestelde vragen Google PLAY

Wat kan ik doen als ik problemen heb met het downloaden of installeren van een app van Google Play?

Start je Android-apparaat opnieuw op en probeer het opnieuw. Als het probleem zich blijft voordoen, controleer dan je internetverbinding en opslagruimte op je apparaat. Als deze oplossingen niet werken, probeer dan het cachegeheugen en de gegevens van de Google Play-app te wissen en probeer het opnieuw.

Hoe kan ik apps van Google Play downloaden en installeren?

Open de Google Play-app en zoek de app die je wilt downloaden. Druk vervolgens op de knop Installeren en wacht tot het downloaden en installeren is voltooid.

Hoe kan ik mijn Google Play-account verwijderen?

Je moet je volledige Google-account verwijderen. Ga hiervoor naar de instellingenpagina van je Google-account en selecteer de optie Account of Google-services verwijderen. Volg de instructies om de verwijdering van je Google-account te bevestigen . Nadat je je account hebt verwijderd, heb je geen toegang meer tot inhoud die is gekocht via Google Play of andere Google-services die aan je account zijn gekoppeld.

Hoe kan ik een Google Play-account aanmaken?

Allereerst moet je een Google-account hebben. Als je er geen hebt, kun je er gratis een maken op de website van Google. Zodra je een Google-account hebt, download je de Google Play-app op je Android-apparaat en volg je de instructies om je aan te melden bij je Google-account.

Hoe kan ik apps op Google Play updaten?

Google Play werkt apps automatisch bij wanneer er updates beschikbaar zijn. Je kunt ook handmatig checken op beschikbare updates door de Google Play-app te openen, vervolgens op de menuknop te tikken (drie horizontale lijnen bovenaan het scherm) en Mijn apps en games te selecteren.

Vind je Google PLAY leuk?

12 Stemmen / 12 Likes

POSITIEF over Google PLAY

Het biedt de mogelijkheid een gezinsaccount in te stellen.
Google PLAY wordt regelmatig bijgewerkt met nieuws.
Deapplicatie is intuïtief, praktisch en gebruiksvriendelijk.

NEGATIEF over Google PLAY

Het downloaden kan even duren, vooral op oudere apparaten.